Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


några dagar varje år


för att

Jag går inte längs med vägen
utan på en snårig stig
ibland vill jag skrika högt
efter hjälp
men något inom mig viskar tig
Ibland slungas jag bland
tistlar och snår
ibland vill jag sätta mig ned
för alltid
men jag bara går
Jag ser en sol
ser vatten och ett frö
så länge det växer
kan jag inte lämna in
för att dö
Tar upp kampen
och strävar efter att hitta min
klocka
för inget kan mig väl locka
så som att jaga tiden




Övriga genrer av Loindra
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-19 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra