Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre rum




Jag har ett speciellt rum
som jag går in i ibland

på väggarna hänger mentala minnesbilder

en del har gyllene ramar
andra har svarta lister

strosar omkring i mitt liv
ser ansikten, hör ljud och känner dofter

när jag går ut känner jag tacksamhet
över ljusa, glada dagar

och den inneboende kraften
att klara av mörka, ledsna




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2020-10-19 09:36



Bookmark and Share


  Dennis Brinkeback VIP
Jag älskar ditt sätt att dikta
2020-11-09

  Ezmeralda VIP
Ja så fint, så viktigt att minnas fina ljusa dagar.
2020-10-25

  Eva Helene VIP
Så klokt och fint tänkt och bra formulerat!
2020-10-24

  Olof Lagerhorn VIP
Metafor som berättar om
hur minnets bilder hjälper
oss att klara tillvaron.
2020-10-22

  lila fjäderblomman VIP
Fint förmedlat om en viktig påminnelse.
2020-10-21

  BenGust VIP
Med det ljusa förflutna i åtanke och tanken på att man inte är ensam känns det ofta lättare att mota kriser och ta sig framåt.
2020-10-21

  Solweig Jansson VIP
Klar och fin text om det svåra - att i sitt inre härbärgera både ljus och mörker, minnen och framtidstro . . . .
2020-10-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint bildspråk om livet med både svärta och glädje. Tror att vi behöver besöka våra inre rum lite oftare och se både kraft, glädje och tacksamhet. Inte bara se svärtan vi alla får uppleva under livets gång.
2020-10-20

    Lena Staaf VIP
Ett inre rum för eftertanke och kontemplation där det ljusa får väga upp det mörka.
2020-10-19

  ULJO
Ett fint rum för minnen
2020-10-19

    Peter Söderqvist
Fin bild av minnet och livet såsom msn minns det.
2020-10-19

  Niliboy
Vi formas å ljuset från ovan styrka oss!
Men visst saknar vi...
2020-10-19

  Kajan VIP
Fint om att finna kraft ur både fina och svåra upplevelser.
2020-10-19

  Margit Grell
När ett inre rum skänker kraft.
Fint!

2020-10-19

  Feliaxel VIP
Så fint att läsa om din inneboende kraft och tacksamhet
2020-10-19

  Sparvögat VIP
Så fint du delar med dig av ditt inre rum...
Att det ljusa får dela plats med det mörka och skänka kraft till svåra stunder.
2020-10-19

  Solstrale VIP
Fint när man få ha ett sådant rum, dit ingen tränger sig in och förstör! Vi alla behöver ett sådant! Bra förmedlat! Tack! /:)
2020-10-19

  Maria Sundelin VIP
Ett minnenas plats av sorg och glädje
Kramar
2020-10-19

  AiA Maria den fria
Så vackert du delar om att omfamna alla delar -skapar helhet- i kärlekens namn!


Tack!
2020-10-19

  överlevaren VIP
Hjärtats arkiv....
2020-10-19

  Öknens Ros VIP
Att låta det ljusa skina trots mörkret i livet.
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP