Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Positioner

Mina insjunkna kinder
vill säga mig något

Det fanns en tid
för riktigt länge sedan
då jag var uppfylld av
känslan att allting var möjligt

Nu bevakar jag
mina låsta positioner




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-19 11:37



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Oj, oj, oj så bra (den här också!)
2020-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP