Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snubblar över hösten

Drakögon av kristalliserade drömmar.
Så småningom vi nöjer oss med lugnet.
Även om passionen, den heta, aldrig riktigt vissnat.
Någonstans den pyr.
Ett ihopknycklat brev.
Oläst.
Om och om igen.
Gömmer mig. Glömmer mig. Glittrar mig.
Intill natten, en svag bris av oss.
Stundtals vinterblek. Stundtals sommarsmek.
Naturligt vacker du sjö av vilande näckrosor.
Ju mer jag älskar.
Över havsriket.
Men vad händer om det vore annorlunda?
Annorlunda du.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-10-19 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP