Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku19okt20.3

Oktober med hög,
klar luft - och en blekgul sol.
Gick ut med sopor.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-19 12:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bättring är väl en sorts rättning i leden...
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP