Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm i hjärtat

Du tog mitt hjärta med storm

Omvandlade det

Vände allt ut och in

Fick mig att inse

Att allt var ditt fel

Men du

Tog hand om det

Respekterade min trasig själ

Storm

Storm

Nu känner jag en orkan och du har startat den

Och i den är vi

Vi flyger iväg

Och undrar vart vi hamnar

Men det spelar ingen roll för vi faller tillsammans

Men tillsammans är inte du och jag




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-19 12:30



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
låter bra tack
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus