Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man gör så gott...

-Du har ju ej gått ner ett dugg...
Patienten bara ler i njugg...
Följde du ej alls...
Dieten min! Vafalls?
-För säkerhets skull togs dubbelt tugg!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-19 14:44



Bookmark and Share


  ULJO
Är ju motion i sig att tugga rejält
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt