Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÅN LIDANDE TILL LINDRING

Från lidande till lindring

Från plåga och till skratt

Så har det ofta varit

när jag mött en kvalfylld natt

När lindringen så kommit

med en balsam underbar

så fick jag bästa sömnen

vaggad av min käre Far

Han vet vad jag behöver

Mina tankar läser Han

Och Han har omsorg även

om en illa ansedd man

Han bär mig genom elden

utan att jag ens blir svedd

Jag glömmer att jag lidit

när jag sålunda blir ledd

 

LARZ GUSTAFSSON 19/10 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-10-19 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP