Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den första stenen

Finn dig ett glashus
kasta den första stenen
och se vad som sker

Lossa tunghäftan
släpp den svenska tigern fri
(Som den har väntat!)

Styr dig motströms
och ställ dig upp i båten
utan att fråga

Svea rikes barn
- välsignad vare frukten -
har spring i benen.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2020-10-19 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP