Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan



Expanderar
eller kryper ihop
min universum

Vad tog de vägen
alla de år
av din frånvarande

den obemärkta
ständiga närvaron
av intet

alla dessa år
som smygande
åt sig själva

jag går in i en stor
svart hål av Ensamhet

knivar av sorg
som skär mina ben

dina frånvaros klor
bitter mig

jag dör snart
av längtan
som spricker
i tusen bitar





Fri vers av Qerim Raqi
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-19 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qerim Raqi