Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunket från ditt hjärta

 

Jag vittjar mina nät

för att få se dig äta

bredvid mig på kvällen

dansar alla känslor

som ingen annan ser

vågorna pulserar

det ingen hör

som ingen känner

men som ständigt berör

jag vittjar mina nät

i dunket från ditt hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-19 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP