Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det blir imorgon

Om det blir imorgon det skall ske
det som måste ske nå’n gång
skall  jag söka mig till dig
som kan sjunga vår sång

Om det blir imorgon det skall ske
skall jag be att mamma är med
vi kan sitta under körsbärsträdet
och blicka upp mot molnen på himlen

Om det blir imorgon det skall ske
skall även morfar vara med
han som varit i död i tjugo år
men som gör min vandring mindre svår

Om det blir imorgon det skall ske
så blir vi tillsammans igen
Gråten kan blandas med skratten
Tårarna får falla som jordelivets vatten

Om det blir imorgon det skall  ske
skall vi färdas tillsammans genom natten
och vänta på avskedets stund
i veckor dagar eller en sekund




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-19 22:32



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vackert tänkt om väntan, gillar ditt ordval jordelivets vatten
2020-10-20

    Lena Staaf VIP
Inför döden kommer längtan och önskan att få vara tillsammans med dem som betytt allra mest för en.
2020-10-20

  Kungskobran VIP
Fint om gemenskap
2020-10-20

  Blomma-Stjärna VIP
tanken på döden får oss att erkänna vad som betyder mest för oss - det som är speciellt viktigt, varför inte säga ja till det idag?
2020-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP