Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer tillsammans


tvättade rena

vi somnar i varandra

nu tvättas på nytt





Bunden vers av Horace
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-08 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace