Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badar i hennes doft


njuter och viskar


jag påstår att vi är ett


älska mig varsamt




Bunden vers av Horace
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-24 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace