Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frågvisa du


du frågade igår:

är du mig otrogen i poesin

din skurk?

jag svarade:

javisst, jag älskar hela världen nu

dess centrum, nu och alltid,

det är du




Fri vers av Horace
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-20 12:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Klok partner !
2020-10-21

  Solstrale VIP
Får en att le brett, visst otrohet, poesi... Kan inte låta bli :)
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace