Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Som ingen bad om

Ängslan kryper sig närmare
Suger sig fast och kväver allt som finns inuti
Växer sig större, starkare
Håller fast, håller kvar
Andetagen blir ytliga och kommer stötvis
Det piper i bröstet och tjuter i öronen
Ängslan håller fast, håller kvar
I en alldeles för hård omfamning, som ingen bad om




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva