Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VARJE AVSLUTAD DAG

Varje avslutad dag är en seger

Varje påbörjad dag är en nåd

Det besinnar jag här på mitt läger

och det sporrar mig till nya "dåd"

Det är Guds kraft som här är verksam

genom kärlet så trasigt och spräckt

Allt av nåd, inget jag har förtjänat

Det jag nämner med största respekt

Min berömmelse helt utestängd är

Den är fäst på förbannelsens trä

Prestationskrampen blev också slängd där

För var dag jag om ny nåd får be

 

LARZ GUSTAFSSON  20/10 2020

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2020-10-20 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP