Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Samlade andetag

 

 

Samlade svullen sorg

Samlade stickande smärta

Samlade svage andetag

 

Ger inget hopp

Ger inget vidare

Leder till krasch

 

Samlade dunstande drömmar

Samlade flygande tankar

Samlade spökande nätter

 

Sker utan kontroll

Ger inget hopp

Leder till krasch

 

Samlade jag

Samlade min själ

Samlade min Anda

 

Skapar skakande människa

Ger ett trasigt liv

Leder till krasch




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-10-20 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP