Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära naturen

 

 

ända sedan barnsben

jag älskat naturen

ängarna och skogen

vartenda block, varenda sten

 

det mäktiga havet, stränderna

alla naturens under

åskan och dess dunder

vill fånga det med händerna

 

skogens skafferi jag njutit

svampen och alla bär

det har jag här

någon en älg har skjutit

 

hoppas den inte led

skogens djur är skygga

de känner sig inte trygga

när jägare har gevär med

 

naturen ger mig mycket

frihet, ro och sinnesfrid

ävenså från stress fri tid

ja, detta är vad jag tycker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-20 11:20



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Man borde hugga ner vartenda träd, de står ju i vägen så man inte kan se den fina skogen ;-)
2020-10-22

  Feliaxel VIP
Naturens läkande kraft
2020-10-21

    Lena Staaf VIP
Fin hyllning till den härliga och läkande naturen.
2020-10-20

  ULJO
Naturen är faktiskt fin. Helande för själen
2020-10-20

  Sparvögat VIP
Ja underbara är naturens under där man kan tillbringa sköna stunder...
Skönt strör du orden om naturens skönhet och djuren däri!
2020-10-20

  AiA Maria den fria
Fint om naturens läkande kraft o en påminnelse om att värna allt vår jord ger


Tack!
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP