Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda

Jag ser
valv
öppna sig
i natten

Himlakroppar
rör sig
medan vi
tänker
på det förgångna

Allt är förgätet
Allt är förbi

Solen förbereder
ett nytt scenario
för imorgon
och skuggorna
arrangerar sig...






Fri vers av Seasons
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-20 12:13



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Fint.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons