Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemska värld

Igår slocknade ännu ett ungt liv.
Igår förstördes ännu en familj.
Igår somnade Du för alltid.

Jag kan inte tro det.
Jag vill inte tro det.
Jag kan inte förstå varför.
Jag vill inte förstå varför.
Jag kan inte tänka klart.
Jag vill inte tänka klart.

Detta är första gången för mig.
Detta är första gången för min familj.
Detta är första gången...

Jag som trodde här var lugnt.
Jag som trodde här var bättre.
Jag som trodde här var säkert.

Jag trodde fel.
Här är inte lugnt.
Här är inte bättre.
Här är inte säkert.

Bara för att man inte ser problemen, betyder det inte att de inte finns.
Bara för att man inte hör bråken, betyder det inte att de inte finns.
Bara för att man inte är involverad, betyder det inte att det inte händer.

Chocken ligger som en hinna.
Som en hinna över min mage.
Chocken ligger som en hinna.
Som en hinna över mitt hjärta.
Chocken ligger som en hinna.
Som en hinna över min hjärna.

Chocken skapar en klump i min mage.
Chocken skapar en smärta i mitt hjärta.
Chocken skapar en massa kaos i min hjärna.

Du blev bara 25 år.
Du fick inte leva färdigt.
Du fick inte fortsätta.

Jag kände dig i ca 18 år.
Jag såg dig växa upp.
Jag kan inte förstå att du nu är borta för alltid.

Igår fick himlen ännu en stjärna.
Igår lämnade du denna värld på det grymmaste sättet möjligt.
Idag är hela byn i chock.
Idag letar polisen bevis och vittnen.

Igår blev du mördad.
Igår började jag förstå hur skört livet är.
Igår var du vid liv.
Idag är du inte det.

Hur ska man komma vidare?
Hur ska man kunna bearbeta detta?
Hur ska man överleva?

Komma vidare utan ilska mot de som gjorde detta.
Bearbeta detta utan att gå under.
Överleva utan skuld...




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-20 12:44



Bookmark and Share


    Migsjälv
Så hemskt! Du skriver starkt och berörande!
2021-04-17
  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz