Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paris

 

behöver Paris inser jag mer än Amsterdam Vietnam  Transibiriska järnvägen helst åker jag med kärleken men inte ömsesidig så jag åker själv ska springa längs floden doppa min svett där integreras och sedan ren möta tornet hångla ner allt stål till massa framför mina fötter glida omkring och tänka att vi pratar låtsasfranska med varandra och garvar medan händer håller och hjärtan slår  och fråga den där stjärnan som lyser varför varför varför.




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-20 13:50



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
*ler*

Go go go !


Tack!

2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö