Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrande

 

Blundande — undrande tänker jag på

hur allting uppstod en gång,

en visshet som många vill ha.

 

Fläktande — smäktande vinden berör

fördold för oss människobarn,

en fröjd är att känna dess bris.

 

Trängtande — längtande är mångas liv

fundersam dag under solen,

mycket finns att begrunda.

 

Klarnande — banande är släktets färd

ett utgjutet arv är hoppet,

lindrar när livet känns tungt.

 

 




Fri vers av Roland Holm VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 14:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Livet är ett mysterium, en gåta vi försöker lösa.
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm VIP