Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skratt i rummet

Kom in dras in i rummet

Skratten är höga

festen är igång

Kom och dansa med mig

i ett famntag av glädje

Se på mig livet är härligt och leva

Dansar till musiken

det är varmt någon öppnar ett fönster

Skratten kilar i magen befriande

All längtan kommer tillbaka

innan allt stängdes ner av samhället

Du är så nära mig ger en kyss på kinden

Tar kappan går ut för att känna hösten kyliga luft

Du sveper halsduken runt mig

Tar min hand ........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 14:39



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vacker om närheten i den kalla hösten.
fina kontraster mellan rörelsen och lugnet musiken och tystnaden värmen inne och kylan ute.
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP