Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa pattarna!

Det är vad alla killar vill att tjejerna ska göra på partyt
för att lätta upp stämningen lite granna
Jo, visa pattarna
Även du Susanna
Jajamensan fattas bara
För finns det något vackrare än ett par nakna
kvinnobröst
Det som de flesta av oss fick till tröst när man var nyfödd
Blev indoktrinerad med
Mamma lilla, underbara mamma
Dina fina bröst som inte ville lämna en ifred
har nu förföljt en genom hela livet
Jo, bara så att du vet
För ända sedan dess har ju ett par fagra kvinnobröst
varit något som man gärna gullar och kelar med
oavsett vilken tid på dygnet det är
Jo, jag säger då det
Alla dessa bröst och pattar i olika storlekar håller man
så lätt kär vart man än är...

Så visa pattarna!

Ken Cassel
20/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel