Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemfrid

 

Jenny och Joakim var lyclkigt gifta. De bodde i en villa i förorten, tjänade bra, hade jobb de var nöjda med, de hade två barn, volvo och vovve. Allt var frid och fröjd förutom ibland när de bråkade om vem som skulle städa. Då fick Jenny tips om ett företag som hette Hemfrid. De städade huset och Jenny och Joakim slapp bråka. Man kunde givetvis göra rutavdrag så det skulle inte kosta så mycket. Äntligen lite hemfrid.

Men så en dag kom Jenny hem tidigare från jobbet och hittade Joakim i sängen med den söta städerskan Alina. Då blev det slut på hemfriden. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-20 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP