Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Times New Roman och jag

har blivit till goda vänner då vi träffas nästan varenda
dag i hopp om att tillsammans kunna skriva ner
någonting bra
Något som tycker om att få sina läsningar och
kommentarer
För när vi lyckas med det så blir både Roman och jag
glad över den svärta vi har lyckats kasta ner på pappret
då vi firar det med lite smält och kladdig choklad
Yippie...

Times New Roman och jag!

Ken Cassel
20/10-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel