Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i väntan på


leksamt

Kärlek i en form
olika
men så god




Övriga genrer av Loindra
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra