Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET INDIVIDANPASSADE UNIVERSITETET

Välkomna till det individanpassade
universitetet utan ställföreträdande
lärare, där ni själva som elever blir
era egna personliga lärare,
genom att ni får börja lära er tänka
självständigt, utan det redan färdig-
tänkta.

Detta universitet utbildar därigenom
unikt individuella personligheter för
en mångfaldigande mänsklighets gen-
erering.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2020-10-20 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP