Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att se dom yngre gå åt fel håll


jag sitter och nickar på huvet och visslar en glad melodi

jag sitter och gör inte ett skit jag nickar med 

huvet och visslar en glad melodi och tänker på 

 

en del som skiter i allt och slösar bort sitt liv nu

som jag gjorde förut i min ungdom som dom gör

 

nu utan att lyssna till minna ord så jag sitter och 

nickar och snurrar på huvet och visslar en glad 

 

melodi som inget har hänt eller kommer att hända 

vad ska jag göra så dom förstår att det är med min 

 

kärlek och inte hat som jag skäller på dom för att varna 

dom på den väg dom går åt fel håll även om den är full 

 

med glädje så väntar djävulen bakom nästa hörn med

sinna vassa horn som han kör in djuppt i er och då är det 

 

lika kört för er som det är för mej nu så jag sitter och nickar 

och snurrar på huvet och visslar och försöker tänka ut hur 

 

jag ska få er att förstå att ni är på väg mot hellvetet att bli

inlåsta som mej men ni ser inte det i friheten se upp nu vakna 

 

tänker jag och nickar på huvet och visslar min glada melodi 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-20 19:10



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Riktigt bra, upprepningen att vissla på din glada melodi, ett bra sätt att skapa rytm och fart, i texten, som lyfter innehållet och driver fram budskapet i ljuset! Snyggt jobbat!
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten