Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitar av mitt hjärta #2

Om jag lämnar bitar av mitt hjärta,
överlåter dig delar av mina skärvor.
Vårda dem, håll dom alltid nära nära,
låt inte bitarna falla ur din famn.

Låt inte bitarna falla ur din famn.




Fri vers (Fri form) av Lillmissmims
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-20 19:58



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Det största av förtroenden...en gåva av det innersta...
2020-10-22

  Solstrale VIP
Bra format!
2020-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Lillmissmims
Lillmissmims