Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens prakt


Om naturen vill jag skriva
dit där tanken ofta flyr
minnet vill återuppliva
gula hjortron på en myr.

Hallontårtans läckra anblick
har sitt ursprung på ett fall
lingon blåbär njutbar hamn fick
ibland skogens gran och tall.

Dagen flyr, afton skymmer
då är skönt att tänka på
all den prakt naturen rymmer
hugade till ro vi gå.




Bunden vers av Roland Holm VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-20 19:59



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Skogen är full av rikedom.
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Roland Holm
Roland Holm VIP