Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jaktsäsong

Plockar i ditt hår av de vackraste rosenblad.
De som dalar ner.
Så som kärleksfull smekning lockar fram gudinnan inom mig.
Om det porlande regnet i lagunen brann.
Det som återstår.
En smula underbar.
Vi smälter samman.
Kvar av oss blir pokeransiktet.
Akvarellmålning torkar medan körsbärsblommorna ser på.
Oskuldsfull diktsamling.
Erfaren poet.
Någonstans jag skymtar verkligheten en trappa upp.
Där kronhjortar på sjö av is flanerar.
Aldrig mer förlora.
Alltid mindre än det jag lovat mig själv.
Jag samlar ihop mig.
Det tusende jagets bekräftelse jakt.
Där jag själv är jägaren.
Samtidigt rådjuret.
Vem är du?
Ett skott viner genom luften.
Sekunden efter tystnaden.
Hjärtat slutat slå.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-20 23:23



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Gillar!

Om jag är jägaren, och rådjuret, då är väl bekräftelsejakten egentligen ett självmord?
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP