Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Beskyddaren din

Aldrig att du blir
för stor för famnen min
Så länge jag kan leva
är jag beskyddaren din
ty jag har dig lärt
att alltid vara snäll
så felet är mitt
att du nu åker på smäll
Men jag lovar dig
ungen min
att tiden ska visa
att lönen blir din.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-20 23:40



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Härligt foto!
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP