Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att spela eller lyssna gör själen glad


Jazz


Vad skulle man göra utan jazzen
hur man än har det så blir man glad

man glömmer allt när man är i flödet
jazzen piggar upp, stärker och förmedlar en känsla

man kan glömma svåra tider
komma in i ett rus som lyfter, där du bara är

att spela eller lyssna gör själen glad
leve jazzen

© Bibbi Ahrnstedt





Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-20 23:42



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbar!
2020-10-27

  Anya VIP
Vilken härlig hyllning!
2020-10-26

  ULJO
Finns mycket fin jazz särskilt den som framfördes på 40 - 50 talet.
2020-10-21

  danne //
Ja jazz är verkligen ett rus eller rush ...
Fin hyllning till musiken.. bibbi
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt