Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är du ?

Vart är du ?
Är du vaken eller sover du ?

Vad gör du för nått?
Tänker du fortfarande på livet och döden, på natten och färger, på känslor och kärlek eller något sånt ?

Här är jag, lever fortfarande, med mina tankar och min cigarett
Jag går och går tills jag försvinner i nattens mörkret !




Övriga genrer av Farzad Rahmani
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-21 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Farzad Rahmani