Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akademisk medicin och naturmedicin om en kroppstemperatur


Den medicinska dikotomin

tecken på sjukdom

tecken på tillfrisknande

symtoms två sidor




Bunden vers (Haiku) av alicja lappalainen VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-10-21 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP