Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oroligt fortsätta

Att oroligt vakna.
Fast, i att sakna.
Snällt ligga kvar.
Du ingenting har.

Kroppen den krampar.
Andan fast i halsen.
Den eviga valsen.
Frenetiskt jag stampar.

Ögonen hårt slutna.
Händerna fast knutna.
Acceptera det som är.
Bara andas och lär.

Kvar jag är.
I min egna bubbla.
Gång på gång, snubbla.
Det tär, och tär.

Ställ dig nu upp.
Sträck på dig.
Syna det som finns.
Sakna och minns.




Bunden vers av SaraSt
Läst 70 gånger
Publicerad 2020-10-21 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraSt
SaraSt