Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst på skolgården 1957

 

Löv av björk och lönn
i högar på skolgården
klockan ringer in
barnens lek bland höstlöven
finns kvar i minnets gömmor.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-21 08:01



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Så härlig höstdikt :-)
2020-10-21

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt många ö:n ger fin klang
i höstmörkret.
2020-10-21

    ej medlem längre
Riktigt fin komposition!
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP