Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidsskrift

Efter födseln sitter vi inne på livstid.
I tid och otid alltid.
Men emellertid så har vi mellantider,
Nådatider och fritid.
Fritiden blir lätt till spilltid.
Vi lurar oss själva med dagtid, natt tid, sommartid och vintertid.
Vi jobbar ändå heltid hela tiden
För att ha råd med våra måltider.
Så här har det varit sedan urtiden
Våran samtid är deras framtid
Våran framtid är deras förtid
Förlåt om den här texten var för nitid.




Övriga genrer (Satir) av Diktcent
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-21 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent