Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi då jag nu


Förbi

Jag var din nyckel
ut ur sorgens dimma
in i en kärlekstimma
som ville vara för evigt
Du öppnade en port
till oändlighet
och jag vet
att vi båda
fann den
den rätta




Övriga genrer av Loindra
Läst 83 gånger
Publicerad 2020-10-21 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra