Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


823.Requiem...

#...människors vardag har slagits in
i "Storm"av Beethoven och lät som
!EN ORGEL!som framförde "Toccata"
i fuga d-moll (BWV 565)av Bach...#

#...och deras nätter fördjupas
i "Requiem" av Mozart...#

***...i pauser...drömmar mänskligheten
om "Gloria" av Vivaldi!...***

***...do you want it or not...
at the end of life ....
we´re all a team players ...***




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-21 08:51



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Dina målningar är fantastiska.Beethoven kan man trösta sig med när mörkret kommer. Jag älskar hans BAM! BAM! BAM! BAM! Det är underbart.
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP