Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra en pudel...


Inte bara det
att allt tycks
gå snabbare nu

Det känns också
mer aktuellt
än någonsin
att komma till
pudelns kärna

Den lilla
gläfsande vovven
börjar bli gammal

Så det är hög tid nu

Att komma till

Nå hela vägen in
i det som man
skämtsamt kallar

Pudelns kärna




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-21 09:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Att nå pudelns kärna kan vara svårt, men inte omöjligt
Kräver tid, tålamod och envishet.
2020-10-21

    Lena Staaf VIP
Och varje gång man närmar sig så glider den undan...och så får man göra en pudel igen. Fint skrivet om diktarens eviga dilemma.
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP