Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara så där


våga vara hela du

överse oändlighet
nå över egenkapacitet
och vet




Övriga genrer av Loindra
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-21 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra