Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GELÈKUB






svarta katten
och pim pim
längst in i en grön kub av gelé
1 kubikmeter




himmel
i en blå kub att gelé
ett fruset flygplan
och några vita moln i mitten
1 kubikmeter




stjärnrymd
och en vit reservoarpenna
i en svart kub av gelé
1 kubikmeter




ett konstverk
i mitten av
en gul kub av gelé
1 kubikmeter




en barnfamilj
i en lila kub av gelé
1 kubikmeter




en planet
i en rosa kub av gelé
1 kubikmeter













Fri vers av Fridisen
Läst 138 gånger
Publicerad 2020-10-21 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fridisen
Fridisen