Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntans tider





Längtade efter förändring

väntade på att någon skulle agera

ingenting hände förrän jag insåg

att det var mig själv jag väntade på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2020-10-21 09:47



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Insiktsfullt. Dina raka tydliga texter förmedlar din klokskap.
2020-11-08

  stormengudrun VIP
Bra! Just så är det :-)
2020-10-26

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Igenkännande.
Kloka tankar.
Det egna initiativet
är inte så dumt.
Kram. TBG
.
2020-10-26

  Anya VIP
Klokpoesi. Känner igen mig. Träffande på få rader.
2020-10-26

  Magica VIP
Ja insikten är viktig, men det kan ändock kännas svårt när omvärlden sätter upp vissa spelregler som är påtvingade och idiotiska. Tänker här på teknikens så kallade framsteg, att tvingas in i saker som man inte vill eller mår bra av. Kram!
2020-10-25

    ej medlem längre
Vilken skarp insikt som du formulerar på poetiskt vis. Det är bara vi som kan ta tag i vårt liv.
2020-10-23

  Solweig Jansson VIP
Så klart och fint uttryckt - när man kommit till insikt ! Innan dess - innan detta AHA-ögonblick - svävar man i fullkomlig omedvetenhet . . . .
2020-10-23

  Olof Lagerhorn VIP
Tänkvärda ord om att
börja med sig själv.
2020-10-22

  Kungskobran VIP
Var och en är sig själv närmast
2020-10-22

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken välformulerad insikt.
2020-10-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra och klokt du beskriver människans längtan efter förändring. Mesta arbetet med det ligger hos en själv.
2020-10-21

  Niliboy
ha ha fyndigt!
2020-10-21

  Nils-Robert
En insikt man ofta får för sent i livet.
2020-10-21

    Lena Staaf VIP
Så enkelt och ändå så svårt. Fint skrivet!
2020-10-21

  Lottie Ålhed VIP
Så sant. Förändringen kommer oftast till den som är redo.Fint!
2020-10-21

  Sparvögat VIP
Förändringens vindar blåser inom dig själv...
Fyndigt skrivet!
2020-10-21

  lila fjäderblomman VIP
Bra och insiktsfullt!
2020-10-21

  AiA Maria den fria
WOW!

Så beFRIande!

Tusen tack för ditt ljus!
2020-10-21

  Öknens Ros VIP
Inget görs av sig självt, bättre då ta saken i egna händer.
2020-10-21

  ULJO
Högst insiktsfullt. Ingen kan göra förändringen åt en. Arbetet måste man göra själv. Man kan få vägledning. Men arbetet är ens eget.

Klok text.
2020-10-21

  Maria Sundelin VIP
Insikt ger nya perspektiv
Kramar
2020-10-21

  Feliaxel VIP
Själv är bästa dräng
Fixar man själv så blir det som man vill
2020-10-21

  M.Eta
Vissa saker måste man ta tag i själv, om det ska hända något. bra när man inser det.
2020-10-21

  BenGust VIP
Fyndig överflyttning av perspektivfokus.
Ja, vi mänskor ofta i väntan på att andra ska fixa till det. Bra aspekt att ta upp.
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP