Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly

Vill fly fly
flyga
iväg ett tag.

Vill fly fly
flyga
från natt
till dag.

Vill fly fly
flyga

bort åstad
från den
och det
som är jag.






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-30 17:26



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra rytm!
2020-12-01

    Max Poisé
Bort, bort...
Också en dörr som går att öppna...lite för lätt ibland bara...
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP