Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill jävlas och vara odräglig men det tar inte på vissa

jag vill jävlas jag vill vara odräglig men det tar inte på 

vissa längre för dom vet hur jag är jag gör allt för ett

 

lenen eller ett skratt för det är mitt sätt och stil att locka 

fram skratt där förut tårar runit för då är det min seger 

 

och mitt kall här på jorden det jag födes och formades till 

i min ensamhet fylld av skratt och kärlek när jag växte upp

 

som jag nu vill förmedla och sprida runt om mej till sorgsna 

som söker något som söker tröst då finns jag där och tar fram

 

ditt skratt ur ditt hjärta så du får glömma din sorg för en stund 

och ta dinna tankar i från dinna problem det är mitt kall här på 

 

jorden 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-21 11:17



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Fint du delar glädje från ditt hjärta!

Tack!
2020-10-22

  Koloristen
Ett gott skratt dödar ångest. Så sant. Fint fångat.
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten