Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ovan här


Ensam där

Till sängen följer jag dig
inte längre än så
Till nattens vila får du själver gå
väcker dig
när morgonen vaknat




Övriga genrer av Loindra
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-21 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra