Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... SER DU-allt ... ... ...



Mellan

himmel

o

jord

finns

det

som

inte

syns

men

som

finns

ALLT

finns












Kärlek

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-21 11:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag tänker, alltså finns jag
2020-10-22

  Solstrale VIP
Kärlek finns! Allt finns! All kärlek finns!
2020-10-21

  BenGust VIP
Mycket finns utanför vår horisont.

2020-10-21

  den nakna poeten
allt mellan himmel och jord är livet skälv
2020-10-21

  Poeten Salvador VIP
Inget finns inte
2020-10-21

  ULJO
Finns mycket mellan himmel och jord.
Allt vill vi dock inte se.

2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria